Наследникът на Кръстника на българската мафия ще има дете. Антоанет

...
 
Наследникът на Кръстника на българската мафия ще има дете. Антоанет
Коментари Харесай

Бебе на хоризонта? Наследникът на Кръстника на българската мафия ще има дете

 

Наследникът на Кръстника на българската мафия ще има дете. Антоанет Пепе май е бременна за четвърти път, а таткото е Иво Карамански-младши, наследник на Кръстника на българската мафия – Иво Карамански. Блондинката от известно време не крие, че желае да подари обичания си с правоприемник, а от няколко дни споделя много странни постове в обществените мрежи, които навеждат на мисълта, че чака бебе.

„ Случвало ли ви се е да се чудите какво решение да вземете за нещо животопроменящо единствено от терзание какво ще кажат хората… или вашите? “ – написа инфлуенсърката, а малко преди този момент беше разгласила пост за поощряване на естествения приръст на популацията.

В свое тв изявление пък съобщи, че се надява с Иво скоро да се похвалят с вест за бебе. Двамата са дружно от лятото на 2022-ра. Пепе е известна, че бързо се влюбва и подарява с деца обичаните си мъже, които досега носеха постоянно името Филип.

Блондинката има 3 деца до двама мъже, казващи се Филип. Влогърката е кака на Иво със 7 години, само че това не тормози нито един от двамата. Свекърите Нели Атанасова и Александър Сано също харесват бъдещата снаха.

Синът на Кръстника на българската мафия смрази мрежата с разтърсваща изповед, напомня SafeNews.

„ Преди 2 години, когато животът ме изправи пред едно голямо предизвикателство, нямах никаква концепция по какъв начин ще се оправя оттук насетне! А по какъв начин ще продължа да пребивавам пълноценно и интензивно бе въпросът, който откровено ме вълнуваше! Впоследствие осъзнах, че просто би трябвало да се приспособявам или да се извинявам “.

Източник: Флагман

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР